Nyd den graviditet siger folk… jeg er så en af dem der ik helt nyder den. Bevares jeg har haft endnu en nem graviditet ik en eneste syge dag. Men 20 kg ekstra er er tungt at bære på min krop og det føles ik som om der er plads til hende i maven, gør ondt når hun bevæger sig og jeg sover så dårligt.

Men vi får julehygget og jeg finder overskuddet frem for Nicolines skyld.

Med stor succes fik jeg lavet risalamande cheesecake og i julebørne drik med is og rød sodavand. I går morges bagte vi lucia boller inden Nicoline skulle til sin anden graduering i karate. Om eftermiddagen kørte vi ind til julemarked på Kgs Nytorv og hyggede.

Nu der 2 dage til Josefines ankomst, to dage til hverdagen ændre sig og det ligesom om jeg ik helt har forstået det endnu… jeg skal være mor til endnu et barn. Følger man mig ikke på Instagram (writtenbyblond) skrev jeg for lidt siden at det er min gave til Nicoline. Jeg ku sagtens ha nøjes med Nicoline men da jeg selv mistede mine forældre tidligt føler jeg det er den største gave at kunne give hende en søster. For hvad sku jeg have gjort uden min bror.

Jeg håber det hele går nemt som det gik med Nicoline og at de får et livslangt tæt bånd de to trods de 7 år der er i mellem dem.