Stort fodbad

Når nu man trænger til fodbad og fodmassage og ikke har en alm lille fodbad balje, så er det utroligt smart at man har et jazuccie med sæde i. Først idag jeg er kommet i tanke om at det var smart at bruge det som stort fodbad. Var virkelig skønt og lige hvad jeg trængte til!

20120928-114530.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stort fodbad

Når nu man trænger til fodbad og fodmassage og ikke har en alm lille fodbad balje, så er det utroligt smart at man har et jazuccie med sæde i. Først idag jeg er kommet i tanke om at det var smart at bruge det som stort fodbad. Var virkelig skønt og lige hvad jeg trængte til!

20120928-114530.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *