Min svigerfar havde inviteret os ud på en yderst lækker resturant i Helsingør der hedder Ciao Ciao og er Italiensk. Det var en overraskelse at de tre børn og jeg var der, da han ankom med min svigermor. Hvor er det længe siden jeg har spist så lækkert mad, manden og jeg kom helt til at Savne Italien som vi begge har en stor kærlighed til. Vi regner faktisk med at tage til Italien sommeren 2013. Tjenerne talte Italiensk og var så serviceminded vand glasset var ikke tomt et sekund før de hælte nyt op og ja maden var helt igennem fantastisk. Jeg gav mig selv lov til at spise desserten som blev serveret MUMS for en der ikke dagligt spiser sukker følte jeg mig som i himmelen nød hver en bid og gemte min fornuft og dårlig samvittighed væk og tænkte ikke på blodsukkeret i det øjeblik. Det var det hele værd. På trods af en rolig dag så var jeg rigtig træt i kroppen da vi kom hjem, men her til morgen er jeg frisk igen. Så dejligt det er weekend og manden er ved min side. Idag skal vi bare hygge og i aften er det så min nevø der skal fejres det er hans 10 års fødselsdag. i skrivende stund er jeg ved at lave morgenmad til min mand hjemmelavet boller er i ovnen og blødkogte æg i gryden –
Godmorgen derude
XXX

20120922-095105.jpg

20120922-095115.jpg

20120922-095110.jpg

20120922-095211.jpg