For første gang i år har jeg tvunget mig selv til at blive liggende i sengen. Har ikke sovet siden manden i nat ved 4 tiden tog på velfortjent fiske tur med en ven til Sverige. Jeg plejer at vågne tidligt og så det op og igang. Men idag har jeg taget en beslutning om at blive læggende i sengen længe. Jeg har kun rejst mig for at hente vand, morgenmad samt gulerødder. Nicoline er yderst aktiv idag ellers mærker jeg det bare meget fordi jeg rent faktisk slapper af. Af alle dage må det bare ikke være i dag hun sku ha lyst til at melde sin ankomst. Min mand går ikke i byen og drikker og det har han heller ikke været i år og under min graviditet. Til gengæld elsker han at fiske og spurgte for et par uger siden om det ville være forsvarligt at tage en sidste fisketur/ dag til Sverige så tæt på termin. Jeg under ham det så meget så selvføli er det det. Han tog afsted tidligt i morges, de er taget med færgen over Helsingborg og derefter kørt 1 times tid. Så sku der komme veer eller vandet gik og jeg blev hentet af ambulance som jeg skal hvis det sker pga hun sidder op derinde, så ville han ikke ku nå at være med til hendes ankomst til verden. Så det synes jeg vi skal satse på ikke sker også derfor jeg slapper helt af idag så vi ikke påvirker noget. Glæder mig til han i aften igen er hjemme hos mig.
Jeg skal dog selv en lille hygge tur op til min veninde der fødte den anden dag og sige Hej og hente min scrap bog. Hun bor under ti min herfra så det er lige til at overskue som dagens eneste projekt. Ville nok heller ik ku ligge stille hele dagen det er alligevel for optimistisk.

XXX