Så blev det fredag, da vi var omkring onsdag følte jeg tiden sneglede sig afsted men nu den første uge næsten allerede gået. Min man har knoklet som en gal hele ugen fra tidlig morgen til sent aften. Så jeg glæder mig meget til i aften hvor han skal være hjemme og vi får et venne par på besøg til lidt mad. Kl er knap syv, har egentlig haft en god nat og sovet en del. Jeg har planer om at gøre rent og hente billeder der er blevet fremkaldt idag inden min mand kommer hjem. Vi får tit afvide ( kærlig ment) at vi skal huske at nyde tiden inden Nicoline kommer til verden. Vi har været sammen knap 7 år og har nydt hinanden hver dag og vores frihed, har rejst 1-2 gange om året og været rigtig gode til at hygge også især her på det sidste. Men vi er SÅ klar, vi haft mange år alene nu vil vi egentlig gerne bare være forældre 😉
Nu det 2 dage siden jeg fik hevet min visdomstand ud og kan mærke det gør mindre ondt dag for dag, men det er stadigvæk ømt. Glæder mig til at det blir mandag og resten blir lavet. Er så glad for jeg ikke ventede men fik det lavet nu.
Tænker meget når jeg er alene på hvordan det blir med kejsersnit og at se hende vores lille mirakel for første gang. Forestiller mig tårerne vil trille konstant. Glæder mig til vægt scanning på onsdag hvor hun forhåbentlig har taget en masse på. Vil gerne hun vokser sig stor og stærk her de sidste 3 uger. <3
Lige nogen korte morgen tanker herfra.
P.s kan anbefale filmen jeg så igår Magic Mike indholde er der ikke rigtig men mænd at se på er der Hehe min veninde og jeg fik et godt grin af filmen.

XXX