1 visdomstand mindre

20120905-094038.jpg

Har gennem graviditeten haft bøvl med sart tandkød og betændelse omkring en visdomstand. Min egen tandlæge har været sådan lidt vævende omkring at gøre noget indtil efter jeg har født. Men nu fik jeg nok og kan ik overskue at få gjort noget efter et kejsersnit og med en hel lille ny baby pige. Så jeg fik tid hos min mands tandlæge og jeg har da aldrig oplevet så behagelig en tur hos tandlægen, han var så sød og dygtig og jeg er nu en visdomstand og betændelse mindre. Han har helt sikkert fået sig en ny kunde. Nu skal jeg lige slappe lidt af inden turen går til Hillerød hospital hvor jeg skal ha tjekket mine målinger i forhold til min sukkersyge. Ku jeg godt lige undvære nu, også fordi jeg har en veninde der har brug for at bli kørt til Riget men håber jeg kan nå det bagefter.

XXX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 visdomstand mindre

20120905-094038.jpg

Har gennem graviditeten haft bøvl med sart tandkød og betændelse omkring en visdomstand. Min egen tandlæge har været sådan lidt vævende omkring at gøre noget indtil efter jeg har født. Men nu fik jeg nok og kan ik overskue at få gjort noget efter et kejsersnit og med en hel lille ny baby pige. Så jeg fik tid hos min mands tandlæge og jeg har da aldrig oplevet så behagelig en tur hos tandlægen, han var så sød og dygtig og jeg er nu en visdomstand og betændelse mindre. Han har helt sikkert fået sig en ny kunde. Nu skal jeg lige slappe lidt af inden turen går til Hillerød hospital hvor jeg skal ha tjekket mine målinger i forhold til min sukkersyge. Ku jeg godt lige undvære nu, også fordi jeg har en veninde der har brug for at bli kørt til Riget men håber jeg kan nå det bagefter.

XXX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *