Tags

, ,

 

Så er vi inde i uge 33, og status er at der kun er 9 dage mere jeg skal arbejde!! jeg glæder mig SÅ meget er så klar på at skulle slappe af og ikke arbejde. Nu må vi se om jeg allerede efter en uge savner arbejdet og bliver rastløs. Men planen er jeg skal få ordnet de sidste ting, svømmer og gået mine motion ture, og se min veninder og dem der er på barsel, og sidst men ikke mindst lave min scrapbog med min veninde der også er gravid. Vi har faktisk en ny aftale i morgen så det glæder jeg mig til. Ja så gik den ikke længere efter 1 mdr. med stilhed på vægten er den nu BANG røget 1 kg op og er nu på 66 kg. Var vist også lidt for godt til at være sandt hvis den ikke skulle stige her til sidst. Som noget nyt har jeg tilføjet hvor længe jeg har været uden sukker og i morgen er det 1 hel mdr. siden. Fra i aften af skal jeg faste og så i morgen skal manden og jeg på Helsingør Hospital og ha taget endnu en glukosebelastnings test. Håber virkelig mine tal er faldet så det har båret frugt at jeg har haft så god en rygrad. Ellers er det svært at motivere mig selv til at holde de sidste 7 uger. Så kryds fingre for at det hjælper.