20120819-101455.jpg

Trods min veninde var til stor fest igår tikkede der alligevel en SMS ind her til morgen om vi sku gå en morgentur. Så ud på en 4 km morgen tur gik vi, silen skinnede fra en blå himmel, lidt noget andet end igår hvor det var overskyet og regn. Vi gik ud til Kelleris og hentede bilen der stod derude fra igår de havde været til fest. Det føles så godt at starte morgen med de gå ture, nyder dem virkelig meget. Nu skal hun til Italien på ferie så der kommer lige en pause hvor jeg må klare dem alene. Men når hun så kommer hjem igen så har jeg barsel og så får vi også mere til at gå sammen. Nu vil jeg drikke en kop koffeinfri latte hjemme lavet inden jeg skal gøre mig klar til at tage til min kusines 2 pigers fødselsdag. I aften skal vi spise nogen krebs min mand og en ven har fanget.

XXX

20120819-102038.jpg