20120816-065342.jpg

Jeg har ik været så god på det sidste til at tage billeder af mig selv. Variationen i tøjet er nede på et minimum efterhånden, og energien til at være kreativ med med endnu mindre. Tænker blot og glæder mig til alt mit tøj igen kan komme i brug. Jeg er virkelig blevet træt indenfor den sidste uge, og vågner en del gange om natten. Havde ellers lige en periode hvor det ikke var så hyppigt. Glæder mig til at gå på barsel mer og mer. Glæder mig til at ku få ordnet de sidste ting så som at vaske alt tøj, sengetøj mm og få pakket pusletasken så den er klar til den dag hun melder sin ankomst. Utroligt hvordan man kan elske en fra hun kun var 2 streger på en test. Kniber mig stadigvæk i armen nogen gange for at være sikker på det ik er en drøm. Måtte her til morgen konstatere at jeg nok ik holder mig på de 65 kg resten af tiden nu den på 65,5 kg men man siger også at et halvt kg om ugen til sidst sku være normal jeg bare glad for at jeg i næsten en mdr ku holde den på 65 kg. Glæder mig virkelig til at ku løbe, træne og danse igen, er ikke god til at være så inaktiv i så lang tid af gangen. Her når min barsel starter vil jeg rigtig gerne gå de der små 5 km om morgen med min veninde og så få svømmer lidt. Jeg er kommet lidt i gang med scrapbogen til Nicoline, samler nogen billeder snart. Utroligt så mange timer der kan gå med at lave en enkelt side, men når man er i godt selskab gør det jo ikke noget tingene tager tid.

XXX