Tags

, ,

 

Det er” længe” siden jeg har været inde på Nelly.com, ginatricot.com og zara.com så nu måtte jeg lige ind og lurer. Jeg prøver bare ikke at købe mere tøj til efter jeg har født for det er jo lidt et sats med alt det tøj jeg har købt under min graviditet som jeg har købt i mine gamle størrelser. MEN det er bare så fristende finder hele tiden lækre ting. Begynder dog at se lidt efter efterårs ting og kan se at jeg igen begynder at gå efter de grå og sorte nuancer igen. Om sommeren er jeg til farver om vinteren er jeg til grå og sort. Har nogen ting jeg helt sikker skal ha købt mig til efterår – vinter, det er nye støvler – en vinter jakke – og nogen varme strik og jeans. Jeg har dog altid en tendens til at se på stiletter og kjoler ikke det jeg går mest i mere men altid det mit blik falder på når jeg er inde på Nelly.com