20120812-134409.jpg

Kl 7 i morges skrev en veninde om jeg var klar på en morgen motions tur i skoven, og det var jeg selvfølgelig. Dejligt andre end mig er morgen friske. Min mand var allerede oppe og på vej til arbejde. Så afsted drog jeg på en skøn morgen gå tur i skoven. Synes selv det er godt gået jeg kommer op på de 5 km i skov terræn. Efter skov turen nåede jeg lige hjem og vende og så gik turen hjem til en anden veninde. Vi gik også en tur med hendes to skønne børn. Så jeg skal nok ha nået et par km der også. Vi tog op til loppemarked i Hørsholm, vejret var fantastisk så vi rundede også lige en legeplads på vejen. Nu er både manden og jeg kommet hjem og fået frokost, så nu vil vi slappe lidt af inden der skal gøres lidt rent herhjemme…. Ikke at man gider men det skal jo også gøres. Godt vi normalt har rengøringshjælp. Håber i alle har haft en god weekend min har været en aktiv og skøn weekend.
XXX

20120812-135952.jpg

20120812-140020.jpg