Vores højt elskede franske bulldog, fik for 1 år siden problemer med sin ryg men efter en uge har vi Intet mærket til det i nu næsten et år før… I går aftes fil han et tilbage fald. Vi fik konstateret at han har kalk rundt om et led i ryggen, og nu er der åbenbart et eller andet der har tricket det igen for pludselig rystede han og man ku se han ik ku finde ro, ja opførte sig helt som sidste år. Så vi gav ham en smertestillende pille og efter kort tid faldt han til ro og sov. Men tusind tanker er kørt gennem vores hoved i nat, er det nu så slemt han skal opereres, blir han ik gammel mm Han er virkelig vores lille baby og vi har haft ham i snart 7 år så det er så hårdt at tænke at man en dag ik skal ha ham mere. Håber det går væk igen som sidst og ikke udvikler sig og blir værre. Har lyst til at tage ham op i sengen og putte ham helt ind til mig men han ligger på sin pude og sover på gulvet og vi tør ikke løfte ham i tilfælde af det gør ondt på ham.
Håber når han vågner han er normal og aktiv igen!
XXX