Wearing it Today

20120727-065808.jpg

Dagens outfit… Det er altså bare ik det samme at klæ sig på når man er gravid og ikke køber rigtig graviditets tøj. Prøver så vidt muligt at købe alm tøj og kan stadigvæk bruge noget af mit gamle. ( det af tøjet der kan udvide sig Hehe ) men man går ikke klædt helt som man ønsker, er nået dertil hvor det skal være behageligt frem for smart. Fik lidt sol igår da jeg var ude på en lang gå tur i bagende sol, og det er nu meget dejligt at få lidt kulør på den blege krop. 20 arbejds dage tilbage så det barsel, havde ik noget i mod det var nu med det vejr der er over Danmark, må håbe der kommer lidt godt vejr når jeg starter barsel.
XXX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Wearing it Today

20120727-065808.jpg

Dagens outfit… Det er altså bare ik det samme at klæ sig på når man er gravid og ikke køber rigtig graviditets tøj. Prøver så vidt muligt at købe alm tøj og kan stadigvæk bruge noget af mit gamle. ( det af tøjet der kan udvide sig Hehe ) men man går ikke klædt helt som man ønsker, er nået dertil hvor det skal være behageligt frem for smart. Fik lidt sol igår da jeg var ude på en lang gå tur i bagende sol, og det er nu meget dejligt at få lidt kulør på den blege krop. 20 arbejds dage tilbage så det barsel, havde ik noget i mod det var nu med det vejr der er over Danmark, må håbe der kommer lidt godt vejr når jeg starter barsel.
XXX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *