20120718-065334.jpg

Dette er gårsdagens og dagens outfit.. Var lige lidt stille på bloggen igår, manden hentede mig fra arbejde fordi vi havde en klapvogn inde på arbejdet jeg har fået af en kollega. Da vi kom hjem ville vi hygge til en film men der gik kun 20 min så sov jeg. Det er længe siden jeg har været så træt at jeg er faldet i søvn så tidligt. Men det må jeg ha trængt til tænker jeg. Så det var ik meget jeg fik lavet igår. Manden havde dog set to film og sat to tøj vask over alt i mens jeg var i drømmeland. Utroligt nok ku jeg stadigvæk sove da vi gik i seng. Må konstatere at de over size bluser jeg købte tidligere i graviditeten ikke fungere så godt mere, man ser faktisk større und end man er og gør med mere kropsnært tøj. I går i pausen på arbejdet var jeg lige en tur i Magasin med en kollega, der er 70% udsalg nu. Fik købt 4 små ting til Nicoline. 2 hel dragter, 1 par bukser, 1 t-shirt. ( ligger billede op senere) Fandt også en jakke fra Tommy Hilfiger Navy blå i meget klassisk stil str 12-18 mdr.Så den ville passe til næste vinter. SUK den var fin var sat ned med 50% købte den ikke men overvejer det virkelig, for Gud hvor var den skøn. Købte ikke noget til mig selv, selvom der var mange fristelser. Da jeg kom hjem var der dog pakke fra Nelly.com det var min sorte kjole med den bare ryg, ku sagtens passe den i str small.

XXX

20120718-070930.jpg

Grå skjorte – Vero Moda // Sorte Ballerinaer – Style Snob // Stribet strik – Only // Ballerinaer – Style Snob