Tags

, , ,

En af mine daglige internet besøg er på deal24 her skal jeg altid lige tjekke om der er gode tilbud på ansigts behandlinger, brunch eller andre ting. Idag har jeg fundet den her som godt ku være noget for mig og evt til deling med manden. Det er en deal på denne side dealsales der er forskellige muligheder, man kan enten købe 4 piger farver eller 4 drenge farver eller alle 8.

Mulighed 1: 4 Følgende farver, RED, PINK, PURPLE, BLACK til160,-kr

Mulighed 2: 4 Følgende farver, BLUE, DARKBLUE, GREEN, WHITE til 160,-kr

Mulighed 3: Alle 8 farver til 300,-kr.

ligesom jeg elsker at ha accessories på der matcher tasken, tørklædet eller andre ting, så synes jeg også det er meget fedt med et cover der kan matche dagens påklædning eller taske. Pt har jeg dog bare et hvidt på, så overvejer denne deal.