Tags

Idag sku jeg til 2 graviditets undersøgelse som bare er hos egen læge, min mand kørte med da vi har vores sidste ferie dag idag, og så fordi han gerne vil med til alt der vedrører den lille pige. Hos lægen skal man ha lavet en urinprøve og da jeg kommer ind måler hun mit blodtryk og siger jeg har meget protein i urinen og at hun lige vil ringe til svangerskabs afdelingen og tale med en læge. Et rutine tjek ender altså med at vi blir sendt op til tjek på Hillerød hospital. Tusind tanker når da at ryge igennem mit lille hoved på vej derop. Men de er så søde deroppe og jeg blir tjekket af både jordmor og læge og får taget blodprøve, blir scannet og hun blir målt mm alt ender ud med at de konkludere det ser fint ud. Jeg skal tjekkes igen om 14 dage så de vil lige holde lidt øje, og det er jeg rigtig glad for. Som min veninde sagde better safe than sorry. Og det må jeg gi hende ret i, dejligt der ik blir taget nogen chancer. Jeg sku også ha været til min første gang hos APA med min gravide veninde men det måtte jeg desværre aflyse. Det var så sådan vores sidste ferie dag endte ik helt efter planen. Har været et par super hyggelige uger vi har haft herhjemme, har virkelig nydt vores tid sammen og alle de hyggelige ting vi har lavet, selvføli ku man godt bruge mere ferie men nu det tilbage til arbejde. Og så der 2,5 mdr til barsel så mon ik jeg lige klare den. 🙂

XXX