Tags

,

20120624-091425.jpg

Sku lige bruge min SOS vind jakke, der er ik nogen jakker jeg kan lukke pga maven, og så kom jeg i tanken om den her vind jakke jeg har. Jeg har så ikke haft den på i næsten et år og helt præcist siden Skanderborg festival. Det ved jeg fordi da jeg gik i lommerne på den fandt denne nøglering til vores telt hotel. Jeg har været på Skabderborg de sidste mange år med min veninde. Vi elsker Skanderborg og den glade og hyggelige stemning der er der. I år skal jeg så ikke afsted af gode grunde, det vil bare ik være det samme med en højgravid mave og jeg ville dø i min ryg over at sku sove telt. Men når nu jeg finder denne nøglering og folk så småt er begyndt at tale om Skanderborg så kan man godt komme til at tænke man vil savne det i år. Ku godt ha set mig selv til Bryan Adams “summer of 69” stå og skråle med.

XXX