Tags

,

20120615-092840.jpg

Jeg har en kærlighed for neglelakker i alverdens farver, her ses bare en del af min samling. Jeg elsker at tage neglelak på der gir en god rød tråd til mit tøj. Desværre er det ikke blevet til mange lakerede negle i min graviditet pga jeg vil skåne mig selv lidt for de skadelige ting der er i dem og i det man bruger for at få det af. Jeg ved godt der findes øko neglelakker og fjerner. Til venstre er et af yndlings mæglerne Kiko som er italiensk men man kan så vidt jeg ved ik få det i DK, jeg har købt mine på Ibiza hos min veninde så jeg glæder mig meget til vi til foråret skal besøge dem igen. Chanel har altid fantastiske farver og deres lakker er nemme og arbejde med, lige som Dior. I den billige ende er der Depend fra Matas men jeg må tilstå at de fungere fint og at der er et hav at vælge i mellem så til sjov og spas er de virkelig gode. Lige pt er yndlings farverne orange, blå og pink og snart blir en beige tilføjet min samling.
Hvad er jeres yndlings farve mon?

XXX

20120615-093647.jpg

20120615-093700.jpg