Tags

, ,

20120614-205555.jpg

Kærlighed er når min mand efter en tur hjem fra Sverige går igang med at støvsuge, selvom der har været rengøring mens vi har været væk, at han løfte rundt på kommoder i børneværelset så jeg kan se hvad der ser bedst ud. Var ik helt tilfreds med den vi havde købt Hmm. Jeg laver en kop the til ham som han drikker mens han slår sig velfortjent ned i sofaen og ser fodbold, OG nu kommer det så jeg googler åbningstider for IKEA og fnisser mens jeg siger de har åbent til kl 21 og kærligheden består i at han siger smilende skal vi køre derud og købe en ny kommode <;3 han kender mig og gør alt for at gøre mig glad også selvom det er midt i en fodboldkamp.. Så ud i IKEA kom vi og sluttede lige købet med en fransk hotdog og for mit vedkommende en varm kanel snegl

XXX