Som jeg skrev i et tidligere indlæg, venter jeg mig vores første barn og det er en pige. Det har været en lang vej at nå hertil hvor der nu befinder sig trygt en pige inde i min maven, for at gøre en lang historie kort har det taget 4 år at opnå vores store drøm om at få et barn. Jeg er gravid i uge 22 er helt præcist 21+5 idag. Dette ved jeg kun fordi jeg har hentet sådan en smart app til min Iphone der fortæller mig hverdag hvor langt jeg er henne og andre hyggelige ting der er hver af vide uge for uge af ens graviditet. Iflg den kilde er hun nu ca. 27 cm og vejer ca. 400 gram. Tror ikke man kan forstille sig hvordan det er at være gravid, ej heller forberede sig på det for min erfaring er at ikke en gravidtet er ens og man ser sider af sig selv man ikke kendte og man får følge ting man ikke troet muligt. Men jeg skal så prise mig lykkelig for jeg ligger helt sikkert i den katagori hvor det er nemmest og dejligt at være gravid. Jeg har det skønt og tager på.. tager på … og ja tager på.. hmm de første gange på vægten var okay men nu synes jeg altså ikke det helt er okay mere det går alt for stærkt og forstår ikke hvordan min krop kan øge sig så hurtigt. 11 kg er det blevet til på de 5 + mdr OHH lord please have mercy on my soul… jeg svinger lidt mellem at tænker fuck fuck fuck og lave Ally Mc Beal ansigter og tanker og så at tænker det er skønt det er kærligheds kilo… så det er lidt som at ha en engel og en djævle på hver skulder der konkurrere om hvad jeg skal mene. Men om det er det ene eller andet jeg hælder til ændre det ikke udfaldet på vægten. Jov jeg kan da holde igen sku man mene, MEN det kan jeg bare ikke jeg spiser morgen middag aften og så snacker jeg om aften der er sukker trangen stor. Men når alt det her er sagt så var mit udgangs punkt 160 cm og 50 kg så det er ikke fordi jeg er en stor pige og det meste sidder pt på maven så skal jo ikke klage. Det er jo ikke en slankekur og så må det af bagefter. Der går ikke en dag hvor jeg ikke savner at træne, at danse Zumba eller boksetimer og jeg glæder mig så meget til at komme igang igen og få min krop og fine flade mave tilbage. Jeg har dog meldt mig til noget fødselsforberedelse skrå streg træning med min fantastisk veninde der er 14 dage længere henne end mig og venter en dreng. Jeg har dog altid været lidt modstander af det der stå i en gruppe og gispe og svinge med sine arme fødselsforberedelse. MEN nu når min veninde er der så kan det jo nok være meget sjovt. Pga de mange år vi har ventet på denne chance så har jeg jo haft helt styr på hvordan jeg ville indrette værelset og hvilke tøjmærker jeg kan li mm. Og jeg har faktisk stort set købt alt til hendes ankomst og vi er gået igang med at indrette værelset, i går blev der sat gardiner op. Nu det ikke meningen denne blog kun skal handle om at være mig og være lykkelig gravid, men handle om min hverdag og alle de store og små ting der fylder i mit liv. Det kan dog ikke undgåes at min graviditet de næste par mdr fylder en del herinde da det at være gravid fylder rigtig meget i mit liv og mit hoved, men jeg vil dog bestræbe mig på at huske andre ting både for min og jeres skyld

XXX