Man ku godt vænne sig til altid og ha 3 hele dages weekend.. dog er hjemmet noget turbulent at bo i nu det hele bliver renoveret. I går morges drog vi kl 8:30 til Waterfront og spiste lækker morgenmad på W&C derefter kørte vi kort hjem og vendte for så at drage afsted til Natur Cafeen i Allerød. Hyggelig sommerhus stemning med grøn natur får heste og legeområde. Her blev der indtaget store mængder kage mens ungerne legede. Min veninde og Inger kom og hyggede med os. Vi måtte dog vende snuden hjem da Nicoline allergi blev for voldsom. Hendes små øjne kunne slet ik se de kløede var røde hævede og løb i vand. Nicoline er aldrig syg men hvert år omkring nu lider hun meget under hendes allergi som hun har haft siden hun blev født. Græs og pollen er desværre ik hendes bedste ven. Så hjem og skylle ansigt og få øjendråber og så snappede vi lige 2,5 times lur sammen. Da vi vågnede stod den på lækre bøffer og grillet grøntsager. Fantastisk at vågne idag og ha endnu en fridag. Idag drager vi til Kbh og går tur med min veninde og hendes søn.