Noget jeg ikke har været god til i mange år, ha nok siden jeg fik Nicoline for snart 7 år siden er at sove længe. Det indre ur vækker mig ved 5 tiden i weekender. Det betyder man har 3 timer alene med ro og morgenkaffe. Sidste sommer der var fantastisk hoppede jeg i havet om morgen og det er en fantastisk start på dagen og et smukt syn og se morgen solen over havet. Vi har lige haft nogle varme dage men nu regnen tilbage. Tænker ik vi får sådan en sommer igen. Så mens jeg sidder her i haven og drikker min morgenkaffe får jeg lyst til at dele lidt igen. Den sidste måned har været noget turbulent. Desværre valgte min direktør og ejer af firmaet og sælge det og ny direktør er indsat. Firmaet er vendt lidt på hovedet og nye retningslinier og prioriteter er sat. Det er hvad man kan forvente men det ramte mig alligevel hårdt selvom jeg har prøvet det utallige gange før. Hverdagen indfinder sig nok igen og roen sænker sig. Alt i mens hele mit hus er ved at blive revet ned inden i og renoveret. Det blir fantastik men mens det står på lidt kaotisk. Alt er i flyttekasser og jeg tæller ned til midt juli hvor vi igen kan rykke ind.

Nicoline stortrives i hendes skole en lille skole med et spor hele vejen til 9 klassen. En velfungerende klasse med godt sammenhold. Hun har skiftet ballet ud med karate og udvikler sig hele tiden fagligt og mentalt. Hun er følsom stædig fræk og virkelig selvstændig og med et kæmpe energi niveau. Der kan jeg mærke jeg rammer 40 .. og ik har et barns energi mere .

Jeg forventer der snart kommer lidt overskud og en anledning for mig til at dele tanker og oplevelser igen herinde.

XXX – Luise