Så blev det første december og sidst jeg skrev herinde var omkring januar/februar tror jeg. Men nu vil jeg prøve at vende tilbage til bloggen for min egen skyld. Jeg elskede at lave indlæg om stort og småt i mit og knirkes liv, tiden har desværre været sparsomt i år og fokus har været fordelt andre steder.

Vi vågnede tidligt i morges fordi en lille pige glædede sig til at åbne sin chokolade kalender. Traditionen tro havde jeg i går aftes pyntet hendes værelse og sat posen med pakkekalender og chokoladekalender frem på hendes værelse. Pakkekalenderen er fra min storebror og kone. Jeg giver hende pakke i sokken hver søndag .. hun tror stadigvæk det Nissen der ligger dem i sokken.

Julen er magisk og jeg elsker vores traditioner. I dag skal vi lave vores dekorationer og i morgen skal der bages en masse jule småkager og se juletræet blive tændt og møde julemanden.

Må i alle få en dejlig magisk jul med jeres kære