Det nye år har bragt på travlhed med arbejdet og den snarlige flytning. Men i denne uge har vi ferie og den blir nydt i stor stil. Fredag aften spiste vi sushi og så melodi granprix og hun holdt sig vågen til det sluttede. I weekenden blev Nicoline frisk nok til vi bøde lørdag og søndag tog ud og slog katten af tønden. Begge dage var dog en kold fornøjelse så Nicoline gik kold på projektet halvvejs begge dage. Lørdag kom min veninde Sarah med hendes søn Noah og vi tog på cafe hvor vi alle fire spillede fisk og krig og drak varm kakao mm. I går startede vi dagen hos Nicolines faster til kage og hygge og derefter tog vi et hurtigt smut i Hørsholm midtpunkt. Her fik Nicoline en taske til hun starter i førskole samt et par jeans og et kort spil. Jeg fik også to par jeans og nåh ja nogle små fine velour rosa bøjler til Nicoline.

Idag startede vi dagen med en tur i biografen og se Hodja fra Pjot den var rigtig hyggelig. Resten af dagen skal bruges på at slappe af og nok spille kort, hvilket vi også gjorde i går aftes.

I morgen skal vi i legeland med min veninde Sofie og hendes søn og torsdag i Bella centeret i LEGO World med min veninde Christina og hendes søn. Så man må sige vi har planer i denne ferie. Hvorvidt jeg når at få pakket ned og sorteret ud tvivler jeg lidt på. Men det burde jeg virkelig.