Det sker sjældent men Idag vågnede jeg 5:40 og Nicoline sover endnu og i skrivende stund er kl 6:36. Det er sidste dag i weekenden og den skal nydes. Jeg har dog lige nogen hænge partier i form af arbejde jeg skal ha lavet. Nicolines fasters logo og visitkort skal laves, skal ha lavet et banner til en webshop og så det planen vi skal i skøjtehallen. Sidst vi sku det var der opvisning i skøjtehallen så vi måtte vende snuden skuffet hjem.

Det går fremad med vores fremtidige hus mange beslutninger skal tages men er sikker på det blir godt og jeg glæder mig helt vildt til at flytte. Glæder mig til at komme tilbage til en by med mere liv og handle muligheder og lige lidt tættere på København. 1/5 starter Nicoline i før skole det jeg rigtig spændt på synes det så vildt det allerede er nu min lille pige skal det. Stop lige tiden tak!

Jeg har så mange ting og bolde i luften i øjeblikket og det ændre sig nok ik lige foreløbigt. Der er ting hvor jeg virkelig gerne ville lægge min energi mere men det bare ik muligt lige nu. Savner at træne meget, og drømmer om mere overskud til andre ting. Livet er ik perfekt mit er i hvert fald ikke, mit arbejde tager meget af min tid og jeg kan ikke være overskudsagtig på alle fronter. Så jeg får det til at fungere på min måde og så godt jeg kan. Skrev med en veninde den anden dag om de sociale medier og forventninger til en selv, selv jeg kan tage mig selv i at tænke alle andre har et meget mere tjekket liv end mig og mere perfekte. Men mon ikke alle de kvinder der arbejder også har et hjem der til tider roder lidt og nogen gange går kolde på sofaen meget tidligt?! Og har en to Do list man aldrig når til bunds i… Jeg ved det ikke men det håber jeg.

Må i få en dejlig søndag .. jeg nyder lige stilheden og en kop kaffe inden det går løs.