Fredagen stod på lidt arbejde, min onkels begravelse og bagefter teambuilding og middag med mit arbejde. Vi sku ud og skyde lerduer og det er ik lige noget jeg evnede.. vi spiste lækkert mad på Madklubben. Lørdag kl 11 mødtes vi med min bror hans kone og to børn for at fejre hans datter og hygge. Vi spiste lækker brunch og derefter tog vi i Tivoli og julehyggede. Nicoline fik prøvet lidt forskelligt, trods mange mennesker og lange køer var det rigtig hyggeligt. På vej hjem kørte vi forbi Rosendal gård hvor vi spiste æbleskiver og drak varm kakao og tilsidst fandt årets juletræ. Resten af aften blev brugt på afslapning og hygge derhjemme. I morges vågnede vi som altid tidligt Nissen har været med gaver så der blev åbnet gaver og tændt lys. Jeg har fået gjort rent og Nicoline har leget, og så har vi bagt to ølkager. De smager lige så godt som jeg huskede det og det verdens nemmeste kage. Senere skal juletræet pyntes og vi skal ha lavet fyldte chokolader. Kl er snart 13 og vi er forsat i nattøjet, tror ik vi kommer ud af det i dag.

Rigtig dejlig 2 søndag i advent til jer.