I år har det været ekstra svært ik at gå igang med at pynte op til jul, allerede i start november glædede vi os. Sidste weekend fik vi hygget lidt og lavet dekorationer mens vi guffede klatkager, og varm cacao med skumfiduser. Fredag sidste weekend var vi også ude og se juletræet blive tændt og spiste æbleskiver. Sokkerne blev hængt op vi var klar til 1. Dec hvor lyset sku tændes og sokkerne fyldes. Ugen startede lidt hårdt ud med arbejde Og bum så blir jeg lagt ned af omgangssyge.. desværre kan man ik bare tage en Panodil og arbejde .. så jeg måtte blive hjemme. Så der blev ingen 1 dec hygger men i dag lørdag er jeg rimlig frisk så Nicoline og jeg kørte ind på mit arbejde kl 8 i morges hvor hun hyggede med at tegne mens jeg arbejdede og fik indhentet det jeg sku. Bagefter tog vi til Helsingør og spiste frokost med en veninde… men så var vi også begge trætte så vi fik lige knap 2 timers lur sammen. Hvor skønt er det ik lige. Jeg vågnede og havde en kæmpe trang til milkshake og den var Nicoline selvfølgelig frisk på så vi tog på Mac D. I skrivende stund sidder vi stadigvæk oppe og ser julefilm under dynen, ja klokken er langt over hendes sengetid men pyt vi hygger. I morgen tror jeg vi tager i skøjtehallen og ud og spise kage ..