Ikke fordi denne uge har været meget anderledes end andre uger men en kombinationen af jeg har haft ondt i halsen, min marketings assistent har haft ferie og travlt på arbejdet og en computer der flere gange slettede mit arbejde og lange arbejdsdage og lidt søvn har gjort denne uge lidt hård. Mine øjne er hævet og jeg er snottet. Idag skal vores it mand genskabe min computer så håber vi det løser de problemer. Jeg fik i går afsluttet en kæmpe sag og nåede at hente Nicoline 3 min i lukketid, vi gik sammen tidligt i seng. Idag er jeg stadigvæk snottet men arbejder hjemmefra, skal ha lavet en manual og det gør jeg så på min egen computer mens han prøver at redde min arbejds computer. Næste uge venter også en masse arbejde men der sku jeg gerne være rask, min kollega er tilbage og så satser vi også på min arbejds computer virker optimal så den uge kan kun blive bedre. Efter 15 timers arbejde kom jeg hjem og så havde Nicoline tabt sin rokketand, hun ville ikke ligge den under puden til tandfeen da hun sku sove fordi hun ville ha jeg så den først. Det er en stor ting for hende så jeg dryssede glimmer ud over tandæsken lagde et brev fra tandfeen og en guldmønt. Da hun vågnede lod jeg som ingen ting og det første hun fortalte var hun havde tabt tanden og løb ind for at vise mig den og til hendes store glæde havde tandfeen opdaget den trods den ikke lå under hovedpuden. Weekenden skal bruges på så lidt som muligt så jeg forhåbentlig er helt rask igen mandag.