Tags

, , , , , , , , ,

SÅ fik jeg købt lidt nyt til Nicoline. Jeg var egentlig på jagt efter en julekjole men da vi “bare” holder jul hjemme så har jeg valgt en kjole der også kan bruges til andet end juleaften. Jeg har våget mig ud i nye farver til hende nemlig bordeaux. Jeg har mixet lidt råt med feminint. Og delen kan bruges med andre ting også. Hvem havde troet jeg ville vælge sådan en farve men i takt med hun blir ældre så må jeg også til at vælge lidt mere stor pige tøj. Jeg håber hun blir glad for det moren her er i hvert fald meget begejstret. Jeg har købt det på Messmakers.dk og Gladerollinger.dk

den ene kjole er fra Marmar den anden fra Christina Rodhe og med sølv glimmer det er den jeg tænker til juleaften og så med den bordeaux sløjfe og strømper. og så kan resten ellers blandes på kryds og tværs. Jeg overvejer virkelig at købe de Adidas sneakers til mig selv også… jeg elsker jo at matche hende og jeg har jo også den t-shirt hun får nu…

adidas-bordeaux-sneakers-gladerolliger adidas-bordeaux-sneakers-gladerolliger-front bowsbyst_r_bodeaux_1 bq3910_adidas_tshirt_gladerollinger christina_rohde_kjole_glimmer_gr_grey_nyhed_aw17_girl_pige_gladerollinger har_slojfe_lille_sort_black_minipop.w610.h610.fill.wm MarMar_leo_Donna_kjole_rosa_.w610.h610.fill.wm marMar_sorte_strompebukser_rib_gode.w610.h610.fill.wm mp-denmark-stroemper-stroempebukser-tights-glitter-glimmer-bordeaux-p soft-gallery-nederdel-aop-print-gladerollinger  Billeder  lånt af messmakers.dk og gladerollinger.dk