Tags

, , ,

Det har været en skøn weekend, fredag stod den på råhygge med Nicoline bare os to derhjemme. Vi legede, tegnede og endte aften i sofaen med en film vi lejede og pebernødder. Lørdag stod den på rengøring op og hente de støvler jeg vandt i en konkurrence hos Cremefraiche, handle og så hygge med to veninder hvoraf den ene kom hele vejen fra Århus. Vi lå alle tre i sofaen i joggintøj og snakkede og jeg hentede sushi om aften til os. Søndag op tidligt og så tog Nicoline og jeg til Helsingør og osede lidt. Fandt et fedt camouflage tørklæde. Derfra på mac d og spise frokost inden vi tog i biffen og så Ballarina. Den var så fin den film vi var begge helt opslugt fra start til slut. Derefter hjem og slappe af jeg fik set en julefilm på kanal 4. Jeg elsker romantiske julefilm.. hertil morgen vågnede jeg dog helt ør i kroppen og ondt i halsen, typisk når man ik har tid til at være syg, jeg har en travl uge i vente min kollega har fri så der skal knokles… dårlig timeing ..

3