Tags

, ,

Vil lige slå et slag igen for retnemt.dk ( ikke sponsoreret) Jeg er lykkelig for tiden vi sparer på at handle og lave madplaner og finde på nye rette. Med retnemt.dk er det så nemt tager os 2 min at beslutte nsæte uges retter og tilpasse mængden med hvor mange dage vi ønsker, det kan man nemlig ændre fra uge til uge så man binder sig ikke til noget fast. Vi får leveret hver mandag og ca 4 retter men det variere fra uge til uge. I går stod den på suppe og en vi aldrig selv ville ha lavet. Det er det fantastiske vi får så meget varieret mad og smagsoplevelser som vi ikke ellers ville. Madlavning siger mig ikke en dyt så at få det leveret og med opskrift der er til at gå til er win win for min. Nicoline er jo nem hvad angår mad når man spørger hvad hun ikke kan li er svaret citron og chili så hun spiser også løs.

1