I går hentede jeg Nicoline kl 13 da hun sku til hendes 5 års vaccine. Sidste år synes ik det var et hit med vaccinen så der blev fældet en masse tåre på vej til lægen. Men som den i mine øjne super seje pige hun er endte hun med at klare det uden en lyd eller mine… puha! Hun ser og hører perfekt og er en lille pige på 105 og 16,1 kg. Bagefter kørte vi hjem til min skønne veninde Thea og hendes piger. Der var hjemmebagte boller og vores yndlings kage jordbærtærte. De to små piger råhyggede og fik optrådt med sang og guitar spil..

om aften kørte vi hjem og rundede lige BR for skyldte hende en gave for hendes lægebesøg.. ja sådan kreditere jeg det. Vi gik også lige ind i Tigerbutikken og jeg fik uden hendes viden købt lidt gaver til julesokken samt julesokker og sanghæfter.. vi glæder os til jul.

Det fantastisk med veninder man har kendt i mer end 15 år og selvom man i perioder ik ses så meget men når man så gør kan man tale om alt og var det som i går man så hinanden.