Billedresultat for drømme

Alle drømmer nok udover om natten, men om et eller andet. Hus, børn, tasker, tøj at være højere have tykkere hår osv. Noget jeg altid har drømt om er :

  1. At ha flot langt tykt hår. Mit hår er SÅ tyndt. Jeg kan godt få det langt det vokser hurtigt men det blir aldrig tykt. Det er noget jeg altid har været ked af. Jeg har i perioder fået extensions syet i men det ødelægger også bare mit hår på sigt. Selvom jeg får det sat få det bedste sted og med det lækreste rigtige hår.
  2. at have tyndere lår. Bevares jeg er ikke tyk nej, men mine lår har bare altid gået mig på, altid drømt om at ha tyndere lår.
  3. mine læber er jeg som sådan glad for men havde det ikke været for min skræk for nåle havde jeg nok fået en lille bitte dråbe i dem for at gi dem lidt mere fylde.

Udover de 3 ting så drømmer jeg om den dag som forhåbentlig blir i foråret maj helt præcist hvor jeg flytter i hus. Det er et gammel 70ér hus som i den grad skal renoveres. Jeg gad godt at flytte ind i et total nybygget hus men måtte erkende at placering af huset vægter højere. Så nu får jeg et hus der ligger et sted jeg synes er perfekt og så må huset med tiden blive det jeg drømmer om.

Jeg drømmer også om at få lavet flere at de ting jeg har på min to do list. Der er så mange ting jeg halter bagefter med fordi overskuddet og tiden ikke er der. Nicolines billede/foto bøger som jeg ellers lavede hvert halve år.

Jeg drømmer også om at komme tilbage i form, at træningen igen blir en del af min daglig dag, men efter job skifte så er jeg bare så træt når jeg kommer hjem. Men fordi det påvirker min krop og energi så positivt så må og skal jeg tilbage i den rytme hvor træning også blir prioriteret.

Så er der det med at få grå hår GISP-… men ja det er jeg altså begyndt at få og jeg drømmer om at man aldrig får grå hår…og rynker.. med alderen får man også det og det kan der jo heldigvis gøres noget ved men det koster og skal holdes vedlige.. tænk hvis man bare ku slippe for de grå hår og rynker.

Jeg blir tit fascineret af folks overskud og sans for indretning og tøj køb mm. Jeg gad virkelig godt være meget mere tjekket omkring indretning af mit hjem og Nicolines værelse. Her må der sættes ind når vi flytter i hus.

jeg drømmer nok om mange ting og meget mere end på denne liste, en stor drøm ville være at livet ikke gik så hurtigt at vi aldrig sku forlade denne jord og at alle ku forblive raske. Nicoline er begyndt meget at tale om døden og den dag jeg skal dø. Puha jeg kan slet ikke klare tanken det skær dybt i mit hjerte. Døden har aldrig været min største frygt i livet så sku jeg vælge en ting så ville det være at man aldrig ku dø.

Går i og drømmer .. stort som småt ?