Tags

, , , ,

En kollage nævnte RETNEMT.dk og det kører vi nu på anden uge med. Jeg har valgt det fra mandag til torsdag da vi aldrig ved med weekenden og ofte spiser ude der. Det er virkelig nemt og lige til og masser af øko hvis man er til det. Vi vælger fra uge til uge hvilke retter vi ønsker og man kan justere mængderne og dagene fra uge til uge.. det blir ikke nemmere så nu får vi en masse nye smagsoplevelser og varieret kost og slipper for at handle og tænke i madplaner jeg er mega fan. Selv Nicoline synes det er sjovt at være med til at vælge retter og til at lave maden. Der er ca 9 forskellige retter hver uge og så trykker jeg bare på de 4 retter vi ønsker og så blir det leveret lige til døren i kasser fint pakket ind og nemt at gå til med opskrifterne ved siden af. Her ses et lille udpluk af vores retter og de har alle smagt overraskende godt.

Så står i og vil slippe for at handle og lave madplaner så tjek HER