Heldigvis fik jeg overbevist mig selvom at jeg sku tage til træning i går.. måtte holde et par pauser og var knald rød i hovedet bagefter og ramte vist min maxpuls.. MEN jeg kom afsted og det var skønt, men hvor er det øv at formem nu er kageform. Nu startede året så godt for mig med træning 4 dage i gennemsnit om ugen og så blev det sommer og nyt job og så blev træning en by i Rusland. Nåh men jeg er optimistisk nu er tiden der lidt igen jeg har nemlig fået ansat min tidligere kollega og det sku gerne gøre at jeg snart kan holde mig mere eller mindre til en alm fuldtids stilling, og det gir bla tid og overskud til træning igen. Udover ens vægt så kan det at træne også bare mærkes på ens energi og meget andet. Da jeg blev gravid fik jeg forhøjet stofskifte, mange tænker fedt og ja jeg tabte mig enormt men det medførte også en masse genere jeg dagligt bøvlede med. Men for et år siden regulere min krop sig og nu har jeg faktisk lige lidt lavt. Jeg har på det år taget 7 kg på.. jeg er jo ik overvægtig og er nu på den vægt jeg var inden jeg blev gravid. Men det gør altså at jeg ik kan skovle ind i hovedet som jeg ellers blev vant til gennem de sidste 4 år 🙂