Fredag aften blev brugt på hygge, leg og hule. Vi endte faktisk aften med snolder i en hule jeg byggede. Åhh hvor jeg dog elsker weekend og total kvalitetstid. Lørdag morgen tog Nicoline og jeg i Lyngby storcenter vi sku en tur i Panduro Hobby og hente papir mm. Der var nogle aktiviteter derude pga Halloween og efterårsferie så vi deltog i noget krea hygge derude. Vi fik lavet en lysestage med en flagermus på. Da vi kom hjem stod den på frokost, flødeboller og den bestøvlede kat i fjernsynet. Bagefter gik vi i krig med at være kreative, vi fik brugt fødder og hænder til at lave dyr. Midt i kat hygge blev vi inviteret på mad hos min veninde der var alene hjemme med hendes tre børn. Det takkede vi ja til og hoppede i bilen og afsted. Vi fik spist god mad og mens ungerne spillede Ludo fik vi set et afsnit af Forside Fruerne.. min søndag er brugt på at ordne firma bil og jeg tror bare der er dårlig karma over den bil nu for efter tre timers rengøring af den er den nu OVERSKIDT af en måge.. og jeg er tre gang Idag været i kambolage med en bi inde i bilen…. såååå Nu ligger jeg i skrivende stund og overbeviser mig selv om at den der step time i det der træningscenter jeg aldrig besøger mere er en virkelig god ide… men nøj det ville også være skønt bare at blive liggende her og slappe af .. vi må se hvad det ender med.. 

og så fik hun sine nye ørering i,stor dag det glemte jeg lige.. dem har hun fået af din faster og selv valgt dem og talt ned til hun ku få dem i.