Jeg er i live, måske gået lidt under jorden og forsømt at blogge i den grad. Var i dag inde på bloggen for første gang i lang tid måtte jeg erkende for sidste indlæg fra mig var den 14 juli. Status er at jeg startede nyt job den 1/7 og der har været fart på lige siden. På den gode måde men det har gjort at overskuddet til blog indlæg og træning mm har været lig nu. Jeg elsker mit nye job og derfor helt indstillet på at det kræver lidt af min tid. Men ja dagene flyver afsted men vi har bestemt oplevet en masse siden sidste indlæg. Jeg vil i aften prøve at lave lidt indlæg med billeder af hvad der er sket siden sidst. Nu er efteråret også kommet så små så der er også shoppet en del nyt til Nicoline og lidt til mig. Og så er hendes upcomming fødselsdag også noget jeg har brugt tid på så det og tema vil jeg også lave noget om.

xxx Luise