Tags

, , , , , , ,

Kom så tilbage med sol og sommer, at vågne op til regn og grå himmel er ik min favorit. Jeg blir virkelig lykkeligere og friskere når solens stråler rammer mit ansigt. Dagens outfit. Mine nye bukser jeg modtog i forgårs fra mærket kaffe og købt hos byasbaek.dk En Adidas t shirt og Superstar sneakers, dejligt afslappet outfit. Jeg har købt en del tøj på det sidste og noget lidt mere pænt da mit nye job kræver en mere Classic stil. Her på Berlingske kan jeg sagtens være meget casual og ha jeans med huller i på men det er ik lige det jeg kan hoppe i det nye sted. Min stil er jo meget blandet og humør betinget og et mix af forskellige stilarter.

Det første billede er fra i onsdags hvor adidas også var en del af mit tøj, og det andet fra idag.

Må i alle få en dejlig weekend jeg glæder mig til min. I dag skal jeg rå hygge og kysse meget på Nicoline for i morgen skal hun ned til min bror og overnatte da lørdagen står på fødselsdag uden børn. Hun glæder sig helt vildt til at komme ned til min bror og svigerinde. Søndag har de lovet 22 grader så der regner jeg med vi skal ud og hygge og nyde det gode vejr når Nicoline er hentet