Torsdag aften kom jeg lidt sent hjem fra arbejde men det sku alligevel lige fejres lidt med hygge at vi nu havde en forlænget weekend hjemme. Så Nicoline og jeg fik lavet pandekager. Det lykkedes mig aldrig at lave fine ens pandekager men godt smager de. Fredag tog Nicoline og jeg en tur ind til Kbh på mit arbejde da jeg havde glemt konformations sangen vi sku ha med lørdag til min venindes datters konfirmation. Fredagen gik derefter med hygge og afslapning derhjemme og en tur til Hørsholm og få is hos Paradis. Lørdag formiddag var vi forbi min veninde Thea til en kop kaffe og Nicoline fik levet med deres yngste datter. Derefter gik turen til konfirmation. En rigtig hyggelig en som sluttede af med der blev sendt balloner op i himmelen. Der gik ik 2 min fra vi sad i bilen hjem til Nicoline sov. I dag søndag er jeg blevet overrasket med blomster og om lidt går turen hjem til min bror og svigerinder til kage og kaffe. Glæder mig til at høre om hans Vandreture fra Frankrig til Spanien i en mdr. Dagen skal nydes i morgen starter hverdagen igen. Fik i mandags fjernet to modeemærker igen, et på lænnen og et bed brystet under armen så det har gjort jeg ikke har ku træne en uge men i morgen så står den på fuld skrue igen, er slet ikke i den form jeg havde håbet på.