Der sker så mange spændende ting i øjeblikket som gør jeg ikke helt har fokus og tid til at opdatere på min hverdag herinde. Det skal jeg nok få gjort. Men jeg kan fortælle jeg går en spændende tid i møde. Jeg er i ude i at en stor ting i mit liv skal ændres og forhåbentlig til det bedre. Der jo ingen sikkerhed i livet men jeg kan mærke i min mave at jeg er klar og jeg vil ha så godt af det. Jeg glæder mig virkelig til at kunne fortælle det til alle når det hele er på plads. I påsken fik vi hygget rigtig meget og fejret min fødselsdag og så var jeg jo et smut i Paris. Det avr første gang jeg var i Paris og byen levede op til mine forventninger. Vejret var skønt og vi fik gået mange mange km hver dag. Der blev shoppet lidt og spist en masse. Her er lidt billeder fra påsken, fødselsdag og ferie.