Jeg har i mange år haft lyst til at prøve at få kontakt med mine afdøde forældre. Men to ting har gjort jeg ikke har fået det prøvet endnu. 1. jeg er faktisk lidt bange for det 2. jeg har meget skeptisk omkring hvem der virkelig kan. Jeg er slet ikke i tvivl om at der findes mere mellem himmel og jord men jeg er heller ikke ikke i tvivl om at mange tilbyder det uden at ku det. Jeg har prøvet en clairvoyant engang for mange år siden og den person ku virkelig ikke noget det ku ikke være mere galt det personen fortalte og ku sige. Nåh men nu har jeg fulgt lidt med i et program der kører i tv i øjeblikket og jeg har besluttet mig for at nu vil jeg prøve det hos ham. Han hedder Sebbastian Lorantius og han har meget lang ventetid så jeg ku først få tid i august. Faktisk har jeg fået tid på min mors fødselsdag. Jeg glæder mig virkelig meget men er også meget nervøs. Nervøs for at det lykkedes og jeg bryder sammen og nervøs for det ikke lykkedes og jeg går derfra skuffet. Men jeg håber dagen er med til det er mine forældre han kan få fat i. Jeg ved ikke rigtig hvem der ellers sku komme igennem til mig, alle mine bedsteforældre er jo også døde men har ikke mødt dem på min fars side og var barn da dem på min mors side døde. Jeg ved faktisk ikke om man kan få ham til at spore ind på dem man vil eller det bare er dem der kommer til ham. Men håber selvfølgelig på mine forældre eller en af dem gør.

Min far og mor og mig som lille til min barnedåb.

7B15B054-8C05-471A-9469-95404CAAE389 11062156_10153155025531622_133687504429373447_n