Tags

, ,

Nederdelen er fra fra Neo Noir og er så fin og højt på min liste over kommende køb. Den blir fin til et par solbrune ben, både til fine sandaler, ballarina sko, stiletter eller et par sneakers, en man kan dresse up og ned til mere casual.
Blusen er fra Only og er allerede på vej til mig. Neglelakken og lipglossen har jeg faktisk allerede. Blonde toppen fra Pieces de er så fine under andre skjorter eller bluser og gir en fin ekstra detalje. Tasken fandt jeg i rosa for den røde tråds skyld, dog ville jeg vælge en YSL taske i sort med sølv, eller grå med sølv og ikke i rosa som her, men det skulle jo lige passe sammen. Jeg har i min samling en rosa farvet Gucci og Marc Jacobs taske og det er fint. Det er meget sjovt at ha tasker i farver men oftest vælger jeg at bruge dem i sort.

Unavngivet 3