Jeg er blevet tagget flere gange i Instagram i legen om 10-20 ting om en selv. men jeg har ikke rigtig deltaget, men nu vil jeg skrive det her i stedet for. 

 1. jeg burde holde mig fra sukker pga pcos ( samt fik graviditetssukkersyge da jeg ventede Nicoline) men jeg elsker det. Er virkelig et sukkermonster, tager ofte kampen op, da det tydeligt ses og mærkes på min krop når får sukker.
 2. Jeg har altid gang i en masse ting men meget er jeg faktisk evigheder om at afslutte. ikke noget jeg er stolt af at stå ved. På arbejdet gælder dette dog ikke der finder jeg stor glæde i af ha deadlines.
 3. jeg hader rod, kan virkelig påvirke mit humør, men ender selv med at rode ofte, men vågner til gengæld ofte kl 6 i weekenden og går direkte igang med at rydde op og gøre rent så jeg kan slappe af i sindet.
 4. Jeg har noget med tid jeg kommer altid for tidligt bevidst, kan ikke fungere med at komme lige til tiden eller forsent.
 5. jeg går ofte tidligt i seng men står også altid tidligt op
 6. ser sjældent tv men er pt i gang med en serie på Netfelix The ofter women, dette sker ellers sjældent. Har aldrig fulgt med i danske serier eller tv programmer af nogen art.
 7. Elsker at bage, det smager som regl godt men ligner altid noget der er løgn.
 8. Elsker at rejse men er bange for at flyve ( dette afholder mig dog ikke fra at rejse)
 9. Er virkelig bange for at dø og har slet ikke lyst til det noget der er svært for mig at acceptere
 10. Elsker flæskesteg, og Mac D .. ikke lige så øko og spelt venligt mad men det gør jeg altså. Og så ostepops er også en favorit.
 11. kan godt li at ha sterinlys/bloklys stående men uden de blir tændt, det er pænest og jeg kan godt blive lidt gnaven hvis de alligevel blir tændt uden min tilladelse 🙂
 12. Det bedste i mit liv er at være mor, er livet taknemmelig for det lykkedes at få Nicoline. Som tog mig 4 år og en masse behandling før jeg fik.
 13. jeg har det med at vågne 1 gange efter jeg er gået i seng, for lige at drikke eller spise.. om kroppen har brug for det ved jeg ikke eller om det er en dårlig vane ( har haft højt stofskifte et par år måske det spiller ind)
 14. Jeg elsker rosa og har det meget i hjemmet og i min garderobe.
 15. Jeg er forældreløs og har været det med min mor siden jeg var 15 år og min far siden jeg var 24 år. Flyttede mere eller mindre hjemmefra i gymnasiet efter min mors død.
 16. Jeg har et stort temperament og har en smule “damp” der skal helst ske noget det meste af mine vågne timer, er ikke en der kan flyde på sofaen hele dage så blir jeg rastløs.
 17. . Min håndtaske er altid fyldt med alt muligt rod, til min store irritation, da jeg altid skal rode rundt efter minde ting, men tager mig evigheder at få den tømt for bon papir og andet der bare skal ud.
 18. Jeg bruger meget tid på at beundre andre, og er meget kritisk overfor mig sig.
 19. Jeg elsker sko og har virkelig mange, de fleste står dog bare på hylderne derhjemme har en tendens til at gå meget i de samme og sjældent jeg efterhånden hopper i stiletter men derfor køber jeg dem alligevel.
 20. Jeg elsker glasrens, bruger det overalt derhjemme, føler ting blir rent fra bakterier når jeg bruger det
 21. Går meget op i at hjælpe andre – hjemløse får altid en 20 af mig og et smil

kunne sikkert godt finde flere punkter at fremhæve men man synes jo selv man er rimlig normal men i bund og grund har jeg nok mange flere særheder og sjove vaner.

Ellers er i altid velkommen til at spørge ind til ting. Husk denne blog udelukkende handler om mig og min datter men alt om os svarer jeg gerne på.