Tags

, , , , , ,

Lige nu går jeg og venter på at få 2 pakker. Den ene er fra Lehof og indeholder 2 hårbånd til Nicoline. Har bestilt et i lys grå og et i gammelrosa. Jeg har længe luret på Hendes smukke hårbånd og håber Nicoline blir glad for dem, nu hun er begyndt godt at ville ha pynt i håret og på hovedet. Kan virkelig anbefale jer at tjekke hendes side, der er så mange skønne ting. Jeg overvejer faktisk også selv et hårbånd.

Billedet er lånt fra LEHOF – tjek hendes side HER

Billedresultat for lehof

Den anden er fra Nicehair og er 3 produkter til mit hår. Jeg er blevet så vild med Uniq One All In One Hair Treatment Coconut, den sprayer jeg både i mit hår og Nicolines hår efter vask. Det er en leave in hårkur der reparerer tørt og ødelagt hår. Udover at reparere, beskytter hårkuren også mod varmeskader og skader fra solens stråler som kan forårsage farvetab. Ved brug af All In One Hair Treatment Coconut mindskes krus og filtreringer og gennemredning af håret bliver nemmere. Så har jeg bestilt en Joico Color Endure Sulfate-Free Shampoo og sidst men ikke mindst Kevin Murphy BLONDE.ANGEL.WASH som går ind og fjerne det gule i håret som kan komme når man får det bleget. En gang tænkte jeg ikke over hvad jeg vaskede mit hår med men nu er jeg blevet mere bevidst om at der altså er forskel på produkterne man kan købe. Og Nicehair har altså bare konkurrence dygtige priser så nu har jeg for første gang prøvet at handle der.

Billedresultat for Uniq One All In One Hair Treatment Coconut

Billedresultat for Kevin Murphy BLONDE.ANGEL.WASH

Billedresultat for Joico Color Endure Sulfate-Free Shampoo