Søndag morgen kl 9 stod Nicoline og jeg klar da svømmehallen åbnede. Det er simpelthen et fantastisk tidspunkt at være der på søndag fra kl 9-10 det store bassin er lukket for træning så det er kun voksne der i stilhed svømmer den ene bane efter den anden. De sidste to søndage vi har været der har vi haft det store børnebassin for os selv. Det vil sige ingen larmende børn.. sagde jeg det som mor ja det gjorde jeg.. vi kan i ro træne og svømme og lege vores egen rolige leg og øve på at dykke under vandet. Bassinet er ekstra varmt og når jeg står på bunden går vandet mig til skuldrene så der ikke noget med at fryse. I love it! Og så dagen ligesom igang for os morgen mennesker. Efter tog vi hjem til en fra mødregruppen som har en søn Nicoline går i bh med. Hun havde bagt det lækreste brød og kage. Så der hyggede vi i over 3 timer. Skønt for både mig og Nicoline. Hun endte med at falde i søvn kl 17 i mine arme og sov til i morges kl 6.