Tags

, , , , , ,

Nicoline som blir 5 år den 3 oktober, er så vild med alt med enhjørning og glimmer. Så jeg tænker i år skal hun ha det som tema. Så jeg er allerede nu gået i gang med at samle ideer alle mulig steder på nettet. I sær Pinterrest som jeg elsker at bruge, der har jeg oprettet en mappe der hedder Nicolines fødselsdag. Kagen ved jeg ikke om jeg selv laver eller får lavet udefra, normalt laver jeg alt selv men lige den jeg tænker der rækker mine evner ikke. Så skal de alle ha hårbøjler med horn, den har jeg fundet på Ebay, der tænker jeg at købe pige farver og et par grå til drengene. Jeg ved hun rigtig gerne vil invitere 3 piger og 2 drenge, dem fra min mødregruppes børn som hun også går i børnehave med. Så planen er til familie fødselsdagen der sender vi også en hyggelig selvlavet invitation ud til dem. Tænker nu jeg er i god tid kan jeg finde en masse sjove og billige ting på nettet så hele huset kan blive eventyrligt.

her er lidt inspiration til det jeg påtænker mig :

805 Likes, 7 Comments - Louisa@littlebigcompany (@littlebigcompany) on Instagram: “By @_partygirlsco_ seen via @thepartybebe cake by @signature_cakes_angela cookies by @lauriescookies”:

Unicorn Headbands | Unicorn Birthday Party Decorations + Party Favors | by Jessica Wilcox of Modern Moments Designs | www.modernmomentsdesigns.com:

Confetti without the mess of confetti? Sign me up! Our Unicorn Party Balloons are the perfect addition to your party. - 12 Latex Balloons (9 Solid & 3 Pre-Filled Confetti Balloons) - 11" Diameter - He:

Whimsy Carousel Birthday Party! | Pizzazzerie | Bloglovin’: Unicorn Hot Chocolate-A magical pastel rainbow of color, fluffy mini marshmallows and a warm and creamy white chocolate make this Unicorn Hot Chocolate the stuff of little girls' dreams. This quick and easy recipe would make a great surprise beverage for a cold winter day or a tasty sweet treat for a special birthday party or celebration. It's the perfect warm drink dessert for a sleep over slumber party. It even makes a great addition to a spring Easter party or celebration.:

adorable trending unicorn cupcakes by The Crumb Canvas: