Weekenden har været fyldt med aktiviter, kvalitetstid, hygge, praktiske gøremål og træning. Fredag aften fik jeg trænet og derefter blev der samlet Nicolines nye skabe til hendes legeværelse, og hygget med fredags snolder. Lørdag var vi oppe som altid ved 6:30 tiden, gik i gang med oprydning og rengøring og kl 9 drog Nicoline og jeg afsted til svømmehallen. Det var simpelthen så hyggeligt og hun stor nød det. Bagefter fik hun liv at bestemme at hun ( ikke jeg) sku ha Happy metal på Mac D. På vej hjem rundede vi en maxizoo for at se på et lille hamster, men de havde desværre ingen levende dyr så vi kørte hjem igen. Hun faldt i søvn i bilen og sov videre derhjemme i 3 timer jov jov hun har et godt sovehjerte. I mens hun sov ku jeg sortere id og rydde op og gøre hendes nye værelse fint. Så da hun vågnede stod det klart og hun blev så glad. Om aften tog vi på RibHouse og spiste en hyggelig middag. Søndag var det igen op kl 6 og igang min veninde og hendes søn kom og spiste morgenmad og legede og hyggede med os det meste af dagen. Om aften var jeg nede og træne, og skal love for jeg var træt da jeg kom hjem, føler ik jeg slappede meget af så gik tidligt i seng.