Fredag efter arbejde kørte vi et smut til Helsingør fordi Nicoline sku ha en lille ting. Valget faldt på en kasket. Hun er vild med enhjørninger og heste i øjeblikket. Så efter en tur i BR og derefter H&M var det hvad hun gerne ville ha. Det lille pus var så træt så hun faldt i søvn på vej hjem i bilen da kl var 17:30 så da hun kom hjem tog jeg hendes tøj af og lagde hende i sengen og ja der sov hun til lørdag morgen uden at vågne.. søndag blev hun overrasket med en tur i Dyrehaven hvor vi lejede en pony. Det bragte et stort smil på hendes læber. Søndag aften var jeg nede og træne med Nicoline, hun elsker at være med fordi hun kan stå bag glasdøren og se på og danse med. Aften sluttede af med en kartoffel/porre suppe. Jeg nåede kun at fortælle en halv godnat historie mens jeg nussede hende på maven og så var hun i drømmeland. Sidste uge var fyldt med planer så nyder at denne uge ikke er men vi kan gøre hvad vi lyster og lige er i humør til på dagen. I morgen skal hun ha en veninde med hjem fra børnehave. Det skal hun faktisk de 3 kommende tirsdage.