Tags

, , , , , , ,

Så er der altså ikke længe til at jeg rammer de 37 år. Det er med lidt blandet følelser at blive 37 år synes jeg. Jeg er ikke fan af at blive gammel, det skræmmer mig faktisk en hel del, og dette på trods af at mange skyder mig en del yngre når de ser mig. Men alderen har jo en del af sige i de fleste tilfælde om hvornår livet slutter, og jeg er angst for mit livs afslutning. Jeg har altid været så bange for døden, og jeg kan vitterlig ikke bære tanken om at jeg en dag skal forlade denne jord. At det hele bare en dag er slut at jeg ikke skal grine, leve opleve og være med mine nærmeste, er det værste jeg ved. Så vil ikke dø!. Nåh men tilbage til det med at blive 37, som sådan er det jo bare et tal og man er jo selv herre over hvordan man opfører sig, føler sig, klæder sig mm. Jeg er glad og rimlig tilfreds, og nok også ung af sind. Jeg kan dog godt mærke man ældres i sær min hud, rynker, og mine øjenlåg der er blevet meget slappe. ( dem skal jeg forresten snart ha opereret) Jeg har ikke i nogen år sådan gjort vildt meget ud af min fødselsdag, i år blir nok heller ikke nogen undtagelse. Har ikke besluttet mig for om jeg holder noget. Men hvis jeg gjorde og jeg sku ønske mig noget ( holder man ikke noget får man ikke gaver, og når jeg ikke gør det så gir jeg mig selv gaver smart ik )så ville jeg ønske mig dette.

  1. Nyt sengetøj. gerne i en rosa eller grå farve
  2. Fake fur pels en lang sort eller kort grå fra Aftertherobes
  3. En god ansigtscreme
  4. carbon laser behandling ( så jeg kan få fjernet lidt ar i ansigtet mm )
  5. M2 Eyelask serum
  6. Få lavet mine øjenbryn så formen blir mere ens og mere fylde – hairstroke metoden

ja det tror jeg faktisk var det jeg lige kunne komme i tanke om.

Fur no.3Billedresultat for M2 Eyelash serum

Billedresultat for CAM CAM BEDDING (SASHIKO BLUSH)