Idag skal vi hjem til min veninde og se Mgp med pigerne. Jeg sku ha dessert med og har derfor bagt muffin med lilla frosting og glimmer på, samt en chokolade mouse kage med nøddebund. Det sidste nok mest til de voksne. Den skal lige pyntes med skumfiduser efter Nicolines ønske. Vi var oppe kl 5:30 idag og så gik vi ellers i gang med at bage, lege teater og jeg har fået taget hul på oprydning udsmidning af ting i min store skænk. Har indtilvidere fyldt to store ikea poser med ting der ryger ud. Alle mine gamle cd og dvd gamle bøger mm. Foråret står for døren og der skal ryddes ud i gamle ubrugte ting. Projekt i morgen er tøjet har flere sorte sække med mit og Nicolines tøj der skal væk. Orker ik sætte det til salg så ryger nok ned i frelsens hær de har før modtaget mange sække med tøj. Det fineste mindst ubrugte gir jeg til mine veninders piger. Lige en morgen video af Nicoline.. se lige et rod på hendes legeværelse i guder, andet projekt som tidligere nævnt er at få købt skabs system så det kan komme af vejen. Men hun hygger dig bedst og leger bedst når værelset ser sådan ud og hurra for man har mulighed for et værelse kun til leg

​​